• Nady 70 panty met open teen.
  Nady 70 panty met open teen.

  De Nady lijn is speciaal door Silca ontwikkeld voor mensen met circulatie problemen, en wordt gemaakt onder medisch toezicht.Deze panty zorgt ervoor dat de benen ontspannen, gaat zwellingen tegen en voorkomt spataders, trombose en…

  € 15,95
 • Nady 140 teenloze hold-ups
  Nady 140 teenloze hold-ups

  De lijn van Nady bestaat uit 3 steun klasses. Deze speciale lijn is bij Silca ontwikkeld onder medisch toezicht en gemaakt van de beste materialen die er zijn.
  Deze hold-ups zonder teen zijn sterk aan te raden als u probemen heeft…

  € 18,75
 • Nady 140 teenloze panty kousjes.
  Nady 140 teenloze panty kousjes.

  De Nady lijn van Silca is speciaal ontwikkeld voor circulatie problemen.
  ​Heeft u last van zware vermoeide benen of dikke voeten aan het einde van de dag, dan is het zeker aan te raden de panty kousjes van Nady eens te proberen.…

  € 9,95
 • Nady 70 teenloze panty kousjes
  Nady 70 teenloze panty kousjes

  Panty-kousjes zonder tenen, ook wel bekend als toeless kousjes, bieden een unieke combinatie van comfort en ondersteuning die gunstig is voor de bloedsomloop.

  € 8,95

Teenloze panty's & kousen

Draag jij graag panty’s of hold-ups zonder tenen.

We hebben een aantal prachtige  panty’s, hold-ups en panty kousjes met open tenen in ons assortiment.
Heerlijk voor in de zomer om te dragen met toeless schoenen, of als je toch steun nodig hebt aan je benen maar zomers ook graag slippers draagt. Ook hebben we pantykousjes die steun geven zonder tenen, die absoluut niet afzakken of knellen.

De kousen en panty’s zonder tenen zijn verkrijgbaar in huidskleur en in het zwart.

Het extra verstevigde teengedeelte zorgt ervoor dat de kousen en panty’s goed en comfortabel op hun plaats blijven.

Als je aan de zomer denkt, denk je aan heerlijk genieten, misschien een lekkere vakantie in het vooruitzicht, of thuis even lekker niks.
Voor veel dames is de zomer helaas wel lastig, want ook al is het warm, als je last hebt van circulatie problemen, zal je toch steun kousen moeten dragen. Om ergere been ellende te voorkomen.

toelesspanty- teenlozepanty - steunpanty zonder tenenAls het warmer wordt, krijg je helaas sneller last van dikke enkels en dikke benen en houden de benen vaak veel vocht vast. Zeker als jouw benen hier al gevoelig voor zijn.

Voorkom tijdens de zomer dikke en opgezette benen met onze mooie toeless panty’s en kousen uit de Nadylijn.

De panty’s panty kousjes en kousen zonder tenen geven een goede compressie en kunnen elke dag gedragen worden, tijdens de zwangerschap is het zeker aan te raden steun panty’s en kousen te dragen.

In de zomer is het toch wel weer een heel dingetje voor veel dames om steun panty’s onder zomerkleding te dragen.
De jurkjes en korte broeken komen weer tevoorschijn.
En veel mensen hebben toch de angst dat de panty’s eruitzien als dikke, ouderwetse steunkousen.

holdups- zonder tenen- teenloze hold-ups- steun hold-upsHelemaal onzichtbaar zijn deze panty’s niet, maar de panty’s zonder tenen uit de Nadylijn zijn wel prachtig en zien er niet uit als aangepaste steunkousen en niemand zal zien dat jij steunpanty’s draagt met een sterke ondersteuning.  

Hiermee voorkom je veelvoorkomende vervelende problemen zoals dikke enkels, spataderen en pijnlijke vermoeide benen.

De panty’s en kousen zonder tenen uit de Nady lijn zijn van hoge kwaliteit en staan onder medisch toezicht zodat je verzekerd bent van een Italiaans product van top kwaliteit.

Graag zou ik ook mensen willen voorzien aan deze mooie panty’s die een nog hogere steunklasse nodig hebben, kousen die om medische redenen op maat gemaakt worden, maar deze kan en wil ik niet verkopen, al weet ik onderhand heel wat van beenproblemen, ik ben geen arts.

ouderwetse steunpanty- zwarte hold-ups- steun kousen


Gelukkig worden deze kousen ook steeds mooier. En tegen de dames die deze kousen moeten dragen, wil ik helemaal zeggen, trek gewoon die korte broek of die luchtige zomer jurk aan!!!
Mensen zullen de panty’s zien, maar dan nog, waarschijnlijk ben jij de enige die er even aan moet wennen.
En zien andere mensen het al snel niet meer.
Al snap ik dat het voor veel dames zomers lastig kan zijn, hun benen weer voor het eerst (bloot) te geven.

Dus mocht je om esthetische of medische redenen een steunpanty met graduele compressie moeten dragen maak er dan gewoon een feestje van, met een paar prachtige panty’s zonder tenen.
Teennagels mooi in de lak, heerlijke open schoenen of slippers aan en gewoon genieten en je vooral niet storen aan het feit dat je panty’s moet dragen. En dat je soms vragen krijgt, waarom je een panty draagt, mensen zijn nou eenmaal nieuwsgierig.

Ben je op zoek naar het ultieme zomer gevoel, dan zijn te ook te dragen met marshmallow slides of slippers. Deze slippers zijn zo heerlijk zacht en verend, dat je echt het gevoel krijgt op wolken te lopen en alle vermoeidheid zo uit je benen is verdwenen.

roze flipflops- teenslippers- dikke zool

Tijdens een lange vliegreis is het trouwens ook heel prettig, panty’s zonder tenen te dragen.

Dit voorkomt, opgezette zware benen als je aankomt en wat je natuurlijk helemaal wilt voorkomen is reizigerstrombose.

Om jouw vlucht extra comfortabel te maken is het lekker om aan boord over de kousen heen een paar warme wollige zachte sokken te dragen die nergens strak zitten, omdat de temperatuur in een vliegtuig, nogal wisselend kan zijn en je zoveel stilzit.
De wollige zachte sokken zorgen dan voor een extra cozy gevoel.
Hoe enthousiast je ook bent na aankomst op jouw bestemming, doe nog even rustig aan, laat je benen even een paar uren bijkomen en als dat kan even horizontaal rusten.
Gelijk uren gaan lopen of een marathon gaan lopen na een vlucht, kan echt voor flinke problemen zorgen.

 


 

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel