Hoe blijft mijn panty heel

Panty's en hold-ups, Wie draagt ze niet. Maar hoe hou je ze heel.

Of je nou panty's draagt op het werk, prive of naar een leuk feestje.
Het is wel fijn als ze heel blijven en je dag door komt zonder ladders of gaten in je panty.
Er is natuurlijk niks vervelender dan rondlopen met een kapotte panty of je panty ergens op een openbaar toilet verwisselen
Bij sommige staat een ladder in een panty heel erg funky en crunge, maar helaas toont het bij de meeste mensen wat armoedig.

Na een uitvoerig gesprek met vriendinnen over het panty en ladder leed hebben wij een lijst met tips gemaakt.

* TIP 1 Let op dit vinden wij de allerbelangrijkste (:
Koop panty's en hold-ups van goede kwaliteit.
U bent al op onze site dus u begint goed!!  panty's van Stessonline zijn uitgebreid getest op kwaliteit en duurzaamheid in de meest bizarre omstandigheden. ( vliegtuigen): smalle gangpaden, onhandige trolleys, koffers, lange dagen, grijpgrage (kinder) handjes, verschillende weersomstandigheden, muggen, boze passagiers enz enz enz.
Als een panty goed blijft gedurende een vlucht van Schiphol naar Mexico dan heb je echt een top exemplaar.

* Tip 2 Blijf rustig bij het aantrekken van panty's, het aantrekken van panty's onder grote tijdsdruk levert gaten, ladders en veel frustratie op.
Uitzonderingen daar gelaten: er zijn stewardessen die het voor elkaar krijgen panty's te verwisselen tijdens het auto rijden, maar dit raad ik niemand aan en de vereniging voor verkeersveiligheid ook niet.

En vloeken helpt trouwens ook niet.

Ga niet vlak voordat je een panty aan gaat trekken je benen insmeren met bodylotion, teennagels knippen of eelt verwijderen. Je snapt wel waarom.
Als je je teennagels en voeten goed verzorgt scheelt dit ook een hoop ladders.

Pas op met het dragen van laarzen met een rits over je panty. Je panty kan in de rits komen en wordt ruw van de rits.
Ditzelfde geld voor je koffer, houdt afstand.
 

Deet en panty's zijn geen goede combinatie, als je deet over je panty's smeert kunnen je panty's wit uitslaan of er kunnen zelfs gaten in komen, dit is afhankelijk van het deet gehalte.

* Tip 3 Stop een extra panty in je tas of trolley.
Bijvoorbeeld een Repose of een naadloze Vivien, die past overal bij.
Ook al ben je nog zo voorzichtig, een ladder in je panty ligt altijd op de loer! Heb je een bijzonder feest, koop dan voor de zekerheid twee dezelfde panty’s. Eentje om aan te trekken en eentje voor reserve.
Hold-ups van goede kwaliteit gaan over het algemeen langer mee, je hoeft ze niet zo hoog op te trekken waardoor er minder spanning op het materiaal komt. Het voordeel van een hold-up is natuurlijk ook dat je maar 1 been hoeft te verwisselen bij ladders.

* Tip 4 Draag steunpanty's, 
Hoe meer Lycra er in een panty zit, hoe beter de pasvorm, en hoe minder je eraan hoeft te trekken. In een steunpanty wordt veel Lycra gebruikt.
De grootste dreiging van een panty is iets scherps.
Bij een (normale) panty zit er bij het minste of geringste een “ladder” in. Een ladder is nooit voor 100% te voorkomen. De levensduur van een panty is afhankelijk van twee dingen. De hoogte van de deniers is belangrijk.
Bij een panty van 40 deniers heb je minder snel een ladder dan bij een panty van 10 deniers.
Daarnaast is de kwaliteit van de productie en de materialen erg belangrijk. Welk garen worden er gebruikt? Hoe worden de panty’s geweven? Wordt er veel Lycra gebruikt?
Het merk Silca gebruikt de beste materiaalsoorten en is meer gespecialiseerd dan de makers van bijvoorbeeld de Hema panty’s. 

* Tip 5 Zorg er altijd voor dat je wat haarlak of blanke nagellak bij je hebt.
Een beetje blanke nagellak werkt altijd nog het beste om ervoor te zorgen dat de ladder niet groter wordt. Mocht je een heel klein gaatje in je panty hebben helpt het soms ook door er wat haarlak op te spuiten.
Haarlak werkt trouwens ook goed bij afzakkende hold-ups, spuit een heel klein beetje lak onder de plakrand en grote kans dat de hold-up op zijn plaats blijft. Draag je een hold-up uit de Nady lijn dan is er geen kans dat ze afzakken, deze hold-ups blijven zonder irritatie uren op hun plaats en verschuiven geen centimeter. Het is wel aan te raden geen bodylotion onder de plakrand te smeren en ze niet te wassen met wasverzachter.In gesloten pumps of boordschoenen zijn panty’s met verstevigde tenen het beste. De Repose of de panty's en hold-ups uit de Nady of Hostess lijn zijn ideaal voor tijdens het werk. Blijf je snel last houden van ladders bij de tenen is het misschien ook een idee om ter extra bescherming kousen voetjes te dragen.

Het is altijd ontzettend leuk om mail van mijn webwinkel bezoekers te ontvangen!

Mocht je nog tips voor mij hebben hoe jij extra lang met een panty doet, graag!!!
Informatie en tips nemen wij graag aan en gebruiken we om de informatie op de site optimaal te houden.
 

info@stessonline.nl

stessonline

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel