Voor bedrijven

Uw werknemers zijn natuurlijk het visite kaartje van uw bedrijf. Als werkgever vindt u het belangrijk dat ze er representatief uit zien en zich prettig voelen in de door u uitgekozen werkkleding. Nette bedrijfskleding geeft uw bedrijf een positieve indruk.

Het dragen van de juiste schoenen en beenmode is ook erg belangrijk voor de gezondheid van uw personeel.

Lang lopen, veel zitten kan grote been en rugproblemen opleveren.
Stewardessen bijvoorbeeld krijgen tijdens lange vluchten last van hun benen. Hier kunnen lichamelijke problemen door ontstaan zoals spataderen en trombose.
Deze problemen verhogen het ziekteverzuim flink binnen luchtvaartmaatschappijen.
Deze klachten kunnen er zelfs voor zorgen dat werknemers langdurig arbeidsongeschikt raken.
Uit onderzoek  is gebleken dat 94% van de stewardessen last van hun benen krijgen.
Klachten waar je aan kunt denken zijn:
Restless Legs
PLMD ( Periodic Limb Movement Disorder)
Spataderen
Trombose
Rugklachten
Oedeem

Modebewuste vrouwen dragen liever geen steunkousen of ouderwetse werkschoenen, omdat ze dit niet mooi en natuurlijk vinden staan onder hun werkkleding.
Ze dragen graag panty's van een goede kwaliteit met een natuurlijke glans.
De panty mag niet afzakken of gauw ladderen, kortom een mooie panty waar ze geen omkijken naar hebben.

Voor hardwerkende vrouwen heeft Stessonline de beste steunpanty's en schoenen  gezocht en getest.
De panty's en schoenen zijn getest door stewardessen op extra stevigheid, steun, uitstraling en perfecte pasvorm.
Natuurlijk is ook de prijs van belang.

De panty's die voor deze categorie vrouwen het beste uit de test kwamen waren de panty's van Silca.
Even iets over Silca.

Silca is een Italiaans familie bedrijf wat al ruim 50 jaar panty's fabriceert. Alle producten van Silca worden in Italie op een milieuvriendelijke manier gefabriceerd. Het hele proces van ontwerp fabricage tot verpakken enz vind plaats in Italie.
De kwaliteit staat onder sterke controle en de panty's uit de Nady en Hostess lijn worden onder medisch toezicht gemaakt.

De schoenen in ons assortiment zijn van het merk Piccadilly.

Piccadilly is bekend om haar uiterst comfortabele damesschoenen. Sinds haar oprichting heeft Piccadilly al diverse kwaliteitsprijzen gewonnen.
De schoenen worden wereldwijd geexporteerd naar 90 landen.
​Iedere dag weer fabriceren ze 50.000 paar schoenen en deze schoenen worden verkocht bij 21.000 verkooppunten.

Piccadilly heeft ook een speciale lijn voor luchtvaartpersoneel. Over de hele wereld worden deze schoenen door stewardessen gedragen.
​De schoenen zijn bijv. erg populair bij Air Caraibes, Rutaca, El Al, Gulf Air, Etihad Airways, AbuDhabi Aviation, British Airways, Tam, Gol, Azul etc. etc.
​En nu ook bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. De crewschoenen voldoen aan de uniformvoorschriften van luchtvaartmaatschappijen in Nederland, ze zijn zwart, donkerblauw zonder stiksels of decoraties en voorzien van een comfortabel voetbed en een stevige zool/hak met antislip veiligheids zool.

De panty's en schoenen van Stesonline worden al veel gedragen door werknemers van KLM, TUI, Transavia, Corendon, Rabobank, Holland Casino. En natuurlijk door verpleegsters, kapsters, secretaresses enz.
Kortom door alle hardwerkende vrouwen die wel wat steun aan hun benen kunnen gebruiken en er representatief uit moeten en willen zien.

Voor veel bedrijven is het milieu momenteel een zeer belangrijk punt, leuk om te weten dat de schoenen van Piccadilly ecologisch, vegan en en volledig afbreekbaar zijn.


Doormiddel van het aanleveren van de juiste panty's en schoenen aan uw personeel kunt u de ziektekosten flink verlagen.
En dat niet alleen, uw werknemers zullen er ook nog eens fantastisch bij lopen en veel minder last hebben van vermoeide benen. Een duidelijk win, win situatie dus. En het milieu heeft er ook nog eens baat bij!!!

Moch u geinteresseerd zijn in de mogelijkheden uw werknemers te voorzien van de panty's en schoenen van Stessonline stuurt u dan een mailtje naar info@stessonline.nl of belt u naar 0614727034 dan kunnen we samen kijken naar de beste oplossing voor uw bedrijf om uw personeel te voorzien van de kwaliteits panty's en schoenen van Stessonline.
Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid dat wij bij u langskomen zodat uw werknemers de schoenen en panty's rustig kunnen bekijken en de schoenen gepast kunnen worden.

 

 

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel