Retourneren en ruilen schoenen.

Stessonline neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht tijdens het verzenden van uw bestellingen. Bestelde orders worden zo snel mogelijk na betaling binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen naar het door u opgegeven adres verstuurd.

Als levering van een bepaald product niet mogelijk is, zal u daar zo spoedig mogelijk over worden ingelicht. Levering gebeurt uitsluitend bij vooruit betaling, betaling via Belfius of via iDEAL. 

Bij bestellingen rekenen wij € 4,95 verzend en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de € 150,- zijn deze kosten voor Stessonline.

Voor Belgie en Duitsland hanteren wij € 7,95 verzend en verpakkingskosten. Bij bestellingen boven de €200,- zijn deze kosten voor Stessonline.

Binnen 14 dagen kunt u de schoenen die u bij Stessonline heeft besteld ruilen of retourneren.
​U kunt dit doen door de originele onbeschadigde doos naar ons te sturen. De kosten van deze retour zending zijn voor uw eigen rekening.
Wij verwachten bij een retourzending de volledige zending retour te ontvangen.
Mochten er items missen dan worden deze in rekening gebracht.

Het adres voor uw retour/ruil zending is :

Stessonline
​Hemsink 43
8256 JH BIDDINGHUIZEN.


​Wilt u zo vriendelijk zijn uw adres, telefoonnummer, ordernummer en rekeningnummer duidelijk te vermelden (op de meegeleverde pakbon)  bij uw retourzending. En aan te geven of u wilt ruilen, of dat u uw geld retour wilt.

Wij nemen 1 keer per bestelling de verzendkosten voor het opnieuw op sturen van het artikel voor onze rekening. Mocht u een bestelling meerdere malen willen ruilen dan zijn de kosten hiervoor voor u.

Schoenen die vies zijn, niet fris of waaraan te zien is dat er op gelopen is worden niet terug genomen. Dit geldt ook voor andere zichtbare beschadigingen anders dan het binnenshuis passen van de schoenen.

Schoenen worden alleen geruild als ze in de originele onbeschadigdedoos inclusief verpakkingsmateriaal worden geretourneerd.

U kunt het pakket het beste met track and trace versturen, zo kunt u uw pakketje volgen en zien of het bij ons is binnengekomen.
​De verzender is verantwoordelijk voor de juiste verzending en afhandeling.

Mocht u vragen hebben over een retour of over de mogelijkheid tot ruilen stuurt u dan een mailtje naar info@stessonline.nl

© 2011 - 2021 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel