Silca, Style and comfort

Wij zijn er trots op de beenmode van Silca exclusief in Nederland te mogen verkopen.
Stessonline is al 10 jaar rechtstreeks importeur en exclusief erkend distributeur van het kwaliteits merk Silca. 
Silca hoor ik je denken, ja dat klopt!
Ik kan me voorstellen dat je dit beenmode merk niet kent, dit merk ligt niet in de winkels en is ook niet op andere Nederlandse sites te bestellen.
Silca is nieuw op de Nederlandse markt. Maar zeker niet nieuw in de wereld. Silca is al jaren een bekend fenomeen in de internationale beenmode industrie. 

 

  

 

Het bedrijf bestaat al vanaf 1954 en is opgericht in Milaan door de Beldi (brothers).
Door de gedrevenheid  en de missie van deze Beldi brothers om met voortdurend onderzoek en studie een maximale kwaliteit te bereiken is de naam Silca vanaf de jaren 60 al een begrip, ze staan aan de absolute top als het gaat om exclusieve, klassieke en tijdloze fashion panty's.

Vandaag wordt het bedrijf Silca nog steeds geleid door de familie van de oprichters.
Deze familie werkt hard en enthousiast binnen het familiebedrijf en houdt vast aan de hoge eisen en de standaard van Silca en het gedachtegoed van de Beldi brothers.
Ze hebben zich nog verder gespecialiseerd in het vervaardigen van de hoogste norm voor panty's.
Door de hoge professionaliteit, de solide basis en de jarenlange ervaring van dit enthousiaste familie bedrijf is Silca in staat gespecialiseerde steunpanty's, comfort panty's en figuurcorrigerende panty's te maken en leveren ze alleen de hoogst mogelijke kwaliteit.

     

De beenmode van Silca wordt geproduceerd in Italie, het hele proces van fabricage tot aan verpakking vind plaats in Italie en staat onder voortdurende controle. Het bedrijf wordt gerund door familie. Bij Silca vind u eerlijke kleding, van kinderarbeid, slechte werkomstandigheden en lage lonen is gelukkig absoluut geen sprake.

Alle panty's en kousen van Silca worden gebreid volgens de nieuwste, modernste technologieen en uiteraard met de beste innovatieve technieken en materialen.

Milieuvriendelijke panty's
Silca maakt al milieuvriendelijke keuzes lange tijd voordat het woord "ecologie" bestond, ze maakten al gebruik van een biologische zuiveringsinstallatie, voor de behandeling van hun producten en het kleurproces.
Hierdoor voorkomen ze dat de chemische producten die worden gebruikt tijdens de productie in het milieu terecht komen.

Condensatie recovery-technologie stelt  ze in staat om een ​​grote hoeveelheid water te besparen tijdens de hele productie cyclus.

Bovendien is er een nieuw fotovoltaïsch systeem voor het gehele productie-proces geïnstalleerd en dit draagt ​​bij aan het verminderen van hun energiebehoefte.

Allang voordat het begrip milieu bestond werkte Silca er al aan hun beenmode op een zo milieuvriendelijke mogelijke manier te fabriceren.

Silca heeft ook een speciale lijn waar ze erg trots op zijn de Nady en Hostess lijn.

De Nady en Hostess lijn zijn speciaal gefabriceerd onder medisch toezicht en ontworpen om de problemen met de bloedsomloop op te lossen. De panty's en kousen uit deze lijn ondergaan een "Sanitized" anti-bacteriële en schimmelwerende behandeling, met controles en certificering vrijgegeven op het Sanitized laboratoria.De preventie lijn "Linea Nady door SILCA", voldoet aan alle eisen van de Europese richtlijn 93/42/CE.

Silca is een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf.

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel