Kleuren-kaart

 

Welke huidskleurige panty past het beste onder mijn uniform?
En heb je ook antracietkleurige of donkerblauwe panty's te koop.

Deze vragen krijg ik heel veel en beantwoord ik graag.

Wij hebben veel tijd besteed aan het vinden van de juiste huidskleurige panty voor onder het uniform, en voor mensen die graag een mooie natuurlijke transparante panty die steun geeft dragen.

Om een idee te geven van de kleuren hebben wij een kleuren kaart online gezet.
Graag informeren wij jou over de juiste kleur voor jouw benen, maar dit blijft natuurlijk heel persoonlijk.


Op de kleuren kaart kun je een indicatie van de kleuren vinden, het blijft  altijd moeilijk een kleur op een plaatje te laten zien, mocht je persoonlijk advies willen dan kun je een mailtje sturen naar info@stessonline.nl
Je mag me ook een apje sturen waarop ik jouw huidskleur goed kan zien.

In ons assortiment hebben wij veel verschillende panty's, gemaakt van verschillende materialen en diktes, hierdoor kan het zijn dat 2 panty's in dezelfde kleur een andere uitstraling/ kleur hebben. Dit heeft te maken met de dikte, de structuur, de hoeveelheid lycra en de weving van de panty.

Hoe dunner een panty is, hoe makkelijker hij blend met jouw huidskleur.
Een 15 denier panty die geen steun geeft, zal snel matchen met jouw huidskleur.
Bij Stessonline verkopen we steunpanty's met veel lycra, hoe meer steun een panty geeft hoe belangrijker het is dat de tint goed is, ook al zijn onze panty's mooi transparant, ze zijn toch dekkender dan een dunne panty die geen steun geeft.

​Op onze instagram pagina Stessonline plaatsen wij veel foto's van stewardessen die de panty's van Silca dragen, eventueel kun je hier ook even kijken om een idee van de kleuren te krijgen en zo te kijken welke kleur het beste bij jouw huidskleur past.

Visione: Mooie lichtbruine kleur, deze panty geeft je een zomers diep gebruinde huid. De panty's en hold-ups die wij verkopen zijn voorzien van een licht glansje en staan prachtig onder een stewardessen uniform. Deze panty is geschikt voor de lichte blanke huid en staat mooi bij de getinte huid. De kleur Visione heeft een licht rode hasel ondertoon.
De kleur visione verkoop ik het meest aan stewardessen van KLM, TUI en Transavia. 

visone.jpg

Muskat: Deze kleur is iets donkerder dan de Visione, en geeft de benen een diep gebruinde tint, de kleur doet het zowel in natuurlijk licht als in het fletse vliegtuig licht erg goed, de panty's zijn voorzien van een lichte natuurlijke glans. De kleur is geschikt voor onder het uniform en staat mooi op de lichte  of blankehuid en staat ook  mooi op de licht en midden getinte huid. De panty's hebben de kleur van melk chocolade en geven uw benen een diepgebruinde uitstraling.

 

 

Antraciet: Diep grijze kleur ook wel nearly black genoemd.
Antraciet kleurige panty's worden veel gedragen, mocht je een antracietkleurige panty zoeken, De Repose De Mambo en de New-up 40 is verkrijgbaar in de kleur antraciet.

antacite.jpg

Donker blauw: Deze kleur past goed bij de Navy mode van dit moment. Deze  donkerblauwe kleur blijft ook mooi na meerdere wassingen.
​De kleur van de panty's is diep donkerblauw. Eventueel zijn de Repose panty de Mambo en de hele Hostess lijn te verkrijgen in de kleur donkerblauw.

donkerblauw.jpg

Glace: De kleur van donkere chocolade , Deze kleur geeft de benen een diepe gebruinde natuurlijke kleur. Geschikt voor dames met een donkere melanin tint.

 

Playa: Lichte natuurlijke honing kleur. Deze panty met een klein zonnig tintje, is geschikt voor de blanke huid en de lichte huid.
De huids kleur is mooi natuurlijk en geeft de benen en mooie zomerse gloed.

playa-silca.jpg

 

 

Sabbia: Lichte natuurlijke huids kleur die prachtig blend op een lichte huid.

Bronzage: Natuurlijke warme honingkleur. Deze kleur staat het mooist op een gebruinde of licht getinte huid.

Mokka: Warme donkere bruine kleur, geschikt voor de donkere huid.

 

moka-silca.jpg

© 2011 - 2023 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel