Wij hebben veel tijd besteed aan het vinden van de juiste kleur panty voor onder het uniform, en voor mensen die graag een mooie natuurlijke stijlvolle panty dragen.

Om u een idee te geven van de kleuren hebben wij nu een kleuren kaart online gezet. Wij willen u graag informeren over de juiste kleur voor uw panty, maar dit blijft natuurlijk heel persoonlijk.
Op de kleuren kaart kunt u een indicatie van de kleuren vinden, het blijft  altijd moeilijk een kleur op een plaatje te laten zien, mocht u persoonlijk advies willen dan kunt u een mailtje sturen naar info@stessonline.nl

In ons assortiment hebben wij veel verschillende panty's gemaakt van verschillende materialen en diktes, hierdoor kan het zijn dat 2 panty's in dezelfde kleur een andere uitstraling/ kleur hebben. Dit heeft te maken met de dikte, de structuur, de hoeveelheid lycra en de weving van de panty.

​Op onze instagram pagina Stessonline plaatsen wij veel foto's van stewardessen die de panty's van Silca dragen, eventueel kunt u hier ook even kijken om een idee van de kleuren te krijgen en zo te kijken welke kleur het beste bij u past.

Visione: Mooie lichtbruine kleur, deze panty geeft u een zomers diep gebruinde huid. De panty's en hold-ups die wij verkopen zijn voorzien van een licht glansje en staan prachtig onder een stewardessen uniform. Deze panty is geschikt voor de lichte blanke huid en staat mooi bij de getinte huid. De kleur Visione heeft een licht rode hasel ondertoon.

visone.jpg

Muskat: Deze kleur is iets donkerder dan de Visione, en geeft de benen een diep gebruinde tint, de kleur doet het zowel in natuurlijk licht als in het fletse vliegtuig licht erg goed, de panty's zijn voorzien van een lichte natuurlijke glans. Deze kleur is geschikt voor onder het uniform en staat mooi op de lichte  of blankehuid en staat ook  mooi op de licht en midden getinte huid. De panty's hebben de kleur van melk chocolade en geven uw benen een diepgebruinde uitstraling.

 

 

Antraciet: Diep grijze kleur ook wel nearly black genoemd.

antacite.jpg

Donker blauw: Deze kleur past goed bij de Navy mode van dit moment. Deze kleur blijft mooi ook na meerdere wassingen.
​De kleur van onze panty's is diep donkerblauw.

donkerblauw.jpg

Glace: De kleur van donkere chocolade , Deze kleur geeft de benen een diepe gebruinde natuurlijke kleur. Geschikt voor dames met een donkere melanin tint.

 

Playa: Lichte natuurlijke honing kleur. Deze panty met een klein zonnig tintje, is geschikt voor de blanke huid en de lichte huid.
De kleur is mooi natuurlijk en geeft de benen en mooie zomerse gloed.

playa-silca.jpg

 

 

Sabbia: Lichte natuurlijke kleur die prachtig blend op een lichte huid.

Bronzage: Natuurlijke warme honingkleur. Deze kleur staat het mooist op een gebruinde of licht getinte huid.

 

Mokka: Warme donkere bruine kleur, geschikt voor de donkere huid.

moka-silca.jpg

© 2011 - 2022 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel