Fashion Fotoshoots

De panty's en hold-ups van Stessonline worden regelmatig gebruikt bij professionele fotoshoots.
Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee, zo kunnen wij u nog een beter beeld geven hoe mooi de panty's en kousen van Stessonline zijn.
En als deze foto's niet bewijzen dat steunpanty's echt niet ouderwets zijn........Helaas kunnen wij hier niet alle mooie foto's plaatsen, maar misschien vind u het leuk er een paar te zien. Op onze instagram pagina Stessonline ziet u nog veel meer mooie plaatjes.

Op deze foto's ziet u het prachtige top model Ronja Furrer, ze draagt hier de Nady hold-ups 70, rechts draagt ze een Venus panty.
De styling, haar en make-up zijn gedaan door de creatieve Jacqueline Penza. 

Suite 18: Pretty, Pink & Proper

from Catchup Productions

Quality Magazine, Ronja Furrer in Townhouse Hotel in Zurich. 

Deze foto's zijn geshoot door fotograaf Frederico en het rechter model is Andjela Milanovic. Deze prachtige plaatjes zijn geschoten voor Nous magazine de modellen dragen Nady hold-ups 70 en een net hold-up van Silca.

Is ze niet prachtig..... in de Nady hold-ups 40 van Silca.
Deze foto's zijn gemaakt door Adrian Portmann.
Styling en make-up door Jacqueline Penza

En nog wat mooie plaatjes van Ronja Furrer in Quality magazine.

Links een Hostess panty 40 in de kleur playa, In het midden deze mooie stijlvolle dame met een Repose panty in de kleur playa en rechts een zwarte Repose panty.

Prachtige foto's voor het blad Nous magazine, Het linker model Andjela M draagt een zwarrte Frida en het blonde model Tamara L een Hostess 100 in het zwart. Hair & Make up Jacqueline Penza, fotograag Fedreico Naef.

Op deze foto's links de Belgische schone Galina in een Repose panty in de kleur muskat en op de middelste en buitenste foto's ziet u de beeldschone Astrid die tevens de styling en make-up heeft gedaan. De fotograaf is Gezinius.

En hier Astrid weer, links in een Hostess panty in de kleur Visione, midden een Hostess in de kleur playa en rechts een Frida in de kleur Visione.

En als afsluiter nog deze prachtige foto van Adrian Portmann, Het model draagt een geheel naadloze Vivien in de kleur muskat.
Wilt u meer van deze prachtige foto's zien kijk dan bij www.one-makeup.com

 

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel