Nady 70 panty kousjes 12/ 14 mmHg.

Artikel 2 van 5
€ 8,95 (inclusief btw)

De Nady lijn van Silca is speciaal ontwikkeld voor circulatie problemen.
​Heeft u last van zware vermoeide benen of dikke voeten aan het einde van de dag, dan is het zeker aan te raden de kousen van Nady eens te proberen. Deze kousjes hebben een sterk masserende werking en zullen je klachten sterk verminderen.
​Ook als u last heeft van restless legs, vocht ophopingen of beginnende spataderen, kunnen de panty's of kousen uit de Nady lijn u helpen.

Deze kousen worden ook veel gedragen door dames die voor hun werk veel moeten staan of juist heel lang moeten zitten. Piloten en stewardessen zijn fan van deze kousjes omdat ze tijdens lange werkdagen op grote hoogte extra steun aan hun benen nodig hebben om trombose en andere circulatie problemen te voorkomen.

De kousjes zijn voorzien van een extra versterkt voetbed en een hoge brede comfort band, die zacht aan voelt en niet kneld.

Heeft u tijdens de zwangerschap last van zware benen of opgezette voeten dan kunnen deze kousen uw klachten flink verminderen.
​Deze kousen zijn vervaardigt van hoogwaardige materialen in microfiber, microfiber is een speciale brei techniek waarbij vele dunne garens zijn verweven tot een fijn mazige stof voor extra stevigheid. De compressie van deze kousen, zorgen voor een betere doorbloeding en extra steun. Ook zult u zien dat u op tijdens warme dagen veel minder last zult hebben van dikke voeten.

Deze kousen worden door veel dames op warme dagen ook gedragen ter vervanging van de aangemeten steun-kousen.
Mocht u dit willen doen dan kunt u dit het beste eerst even overleggen met uw specialist.
​Omdat deze kousjes een middelmatige compressie geven mag u ze nooit over uw aangemeten steun-kousen heen dragen.
​Mocht u op zoek zijn naar luchtige kousjes die u over uw steun-kousen kunt dan dragen dan zou u de Ivet 15 eens kunnen proberen.

De kousjes zijn voorzien van een comfortabele brede boord, die goed blijft zitten en niet knelt.

 

Deze kousjes zijn verkrijgbar in de kleur Zwart, Visione en Playa.

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel