Nady 140 panty kousjes 18-21 mmHg.

Artikel 1 van 5
€ 9,95 (inclusief btw)

De Nady lijn van Silca is speciaal ontwikkeld voor circulatie problemen.
​Heeft u last van zware vermoeide benen of dikke voeten aan het einde van de dag, dan is het zeker aan te raden de kousen van Nady eens te proberen. Deze kousjes hebben een sterk masserende en steunende werking en zullen je klachten sterk verminderen.

Deze kousen worden ook veel gedragen door dames die voor hun werk veel moeten staan of juist heel lang moeten zitten. Ook piloten en stewardessen zijn fan van deze kousjes omdat deze tijdens lange werkdagen op grote hoogte extra steun aan hun benen geeft en trombose en andere circulatie problemen helpen voorkomen.

De kousjes zijn voorzien van een extra versterkt voetbed en een hoge brede comfort band, die zacht aan voelt en niet kneld.

Heeft u tijdens de zwangerschap last van zware benen of opgezette voeten dan kunnen deze kousen uw klachten flink verminderen.
​deze kousen zijn vervaardigt van hoogwaardige materialen in microfiber, microfiber is een speciale brei techniek waarbij vele dunne garens zijn verweven tot een fijn mazige stof voor extra stevigheid.

Deze kousen worden door veel dames op warme dagen ook gedragen ter vervanging van de aangemeten steun-kousen.
Mocht u dit willen doen dan kunt u dit het beste eerst even overleggen met uw specialist.
​Omdat deze kousjes een sterke compressie geven mag u ze nooit over uw aangemeten steun-kousen heen dragen.

 

Deze kousjes zijn verkrijgbar in de kleur Zwart, Visione en Playa.

© 2011 - 2024 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel