Uw werknemers zijn natuurlijk het visite kaartje van uw bedrijf. Als werkgever vind u het belangrijk dat ze er representatief uit zien en zich prettig voelen in de door u uitgekozen werkkleding.

Maar wist u ook dat het laten dragen van de juiste panty het ziekteverzuim flink kan dalen.

Hoe dan zult u denken ???

Lang lopen veel zitten kan veel been en rugproblemen opleveren.

Stewardessen bijvoorbeeld krijgen tijdens lange vluchten  last van hun benen. Hier kunnen lichamelijke problemen door ontstaan zoals spataderen en trombose. Deze problemen verhogen het ziekteverzuim flink binnen luchtvaartmaatschapijen. Deze klachten kunnen er zelfs voor zorgen dat werknemers langdurig arbeidsongeschikt raken. Uit onderzoek  is gebleken dat 94% van de stewardessen last van hun benen krijgen.
Klachten waar je aan kunt denken zijn:
Restless Legs
PLMD ( Periodic Limb Movement Disorder)
Spataderen
Trombose
Rugklachten
Oedeem

Modebewuste vrouwen dragen liever geen steunkousen omdat ze dit niet mooi en natuurlijk vinden staan onder hun werkkleding. Ze dragen graag panty's van een goede kwaliteit met een natuurlijke glans.
En de panty mag niet afzakken of gauw ladderen, kortom een mooie panty waar ze geen omkijken naar hebben.

Voor hardwerkende vrouwen heeft Stessonline de beste steunpanty's gezocht en uitgetest.
De panty's zijn getest door stewardessen op extra stevigheid, steun, uitstraling en perfecte pasvorm.
Natuurlijk is ook de prijs van belang.

De panty's die voor deze categorie vrouwen het beste uit de test kwamen waren de panty's van Silca.

Silca is een Italiaans familie bedrijf wat al ruim 50 jaar panty's fabriceert. Alle producten van Silca worden in Italie op een milieuvriendelijke manier gefabriceert. Het hele proces van ontwerp fabricageverpakken enz vind plaats in Italie.
De kwaliteit staat onder sterke controle en de panty's uit de Nady en Hostess lijn worden onder medisch toezicht gemaakt.

In ons onderzoek hebben wij ons voornamelijk gericht op stewardessen maar natuurlijk geldt dit voor alle vrouwen met een staand beroep die er representatief uit moeten en willen zien.
Doormiddel van het aanleveren van de juiste panty's aan uw personeel kunt u de ziektekosten flink verminderen en deze verlaging zorgt voor een enorme kostenbesparing. En dat niet alleen, uw werknemers zullen er ook nog eens fantastisch bij lopen en veel minder last hebben van vermoeide benen. Een duidelijk win,xxded win situatie dus.

Moch u geintereseerd zijn in de mogelijkheden uw werknemers te voorzien van de panty's van Stessonline stuurt u dan een mailtje naar info@stessonline. Wij nemen dan contact met u op en bespreken de mogelijkheden uw personeel te voorzien van de kwaliteits panty's van Stessonline.

De panty's van Stesonline worden al veel gedragen door werknemers van KLM, Arke Fly, Transavia, Corendon, Rabobank, Holland Casino. En natuurlijk door verpleegsters, kapsters, secretaresses enz. Kortom door alle hardwerkende vrouwen die wel wat steun aan hun benen kunnen gebruiken en er representatief uit moeten en willen zien.

Gastenboek

  • 26-07-2018 - Grandioos. Ondanks warme weer heb ik vanochtend toch de nady...  lees meer
  • 23-07-2018 - Dank voor de altijd prima levering! Deze keer moest ik...  lees meer
  • 14-07-2018 - Oke.. Ik bestel nu al zo lang. Het wordt echt...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2018 Stessonline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel